Підтримайте проект "Шукач"!!!

Portret użytkownika Tan-Tol
  • Тип информационной страницы:
    • Новости

Зважаючи на скрутне фінансове становище в Україні через негаразди, спричинені збройним протистоянням на Донбасі, в усіх галузях економіки почали зростати ціни, де повільно, а де й дуже стрімко. Не обійшли неприємнощі й наш проект. Щоденно заходячи на сайт для спілкування з однодумцями-шукачами, ми не завжди замислюємося, скільки коштує підтримка хостінгу, не кажучи вже про розробку програмного забезпечення.

Так, до 30 листопада 2014 року оренда виділеного сервера Intel Xeon E3-1230v2/16Gb RAM/1Tb HDD/100 обходилася нашому організатору, Олександру Домбровському, 1149 грн. на місяць. Та наприкінці листопада хостер надіслав Олександрові листа, у якому просить віднестися з розумінням певних складнощів у веденні бізнесу, атож він змушений переглянути ціни на послуги у бік збільшення і вважає обґрунтованою ціну 1499,00 грн. на місяць, що на 30% більше попередньої.

Просимо всіх, кому не байдужа доля "Шукача", підтримати наш проект фінансово. Як це зробити, можна дізнатися, натиснувши на кнопку «Підтримайте проект».

5
Twoja ocena: Brak Średnia: 5 (1 głos)

Powrót do góry