Якір біля Запорізького суднобудівного заводу

Portret użytkownika vv
  • Теги:
    • Другие…..,
    • Pomniki

Ocena: 0 / 0 uczestników / 0 zalecenia / (+0) (-0) jakość

  • UkrainaZaporoski obwódЗАПОРІЖЖЯ (Олександрівськ)
Opis

Запорізький суднобудівний-судноремонтний завод — підприємство суднобудування і ремонту суден і кораблів для потреб річкового і морського флоту. Завод має розвинену базу, що дає змогу ремонтувати й будувати річкові судна та судна змішаного плавання «річка-море», пасажирські катери та інші судна, наприклад, несамохідні баржі типу «Європа-М». Довжина судна становить 76 м, ширина — 11,4 м, вантажопідйомність — 2080 тон.

Джерело

Встановлений якір біля прохідної заводу – це якір Холла який складається з двох основних деталей - веретена і коробки, відлитими як одне ціле з двома лапами. Веретено квадратного перетину, звужується догори, проходить через отвір в коробці. Коробка з лапами може повертатися на кут 40-45°, коли лапи входять в ґрунт.
Якір Холла отримав широке визнання через зручність в експлуатації. Він швидко віддається, має досить велику тримаючу силу і зручно втягується в клюз. Зариваючись в ґрунт обома лапами, якір безпечний для судів на мілководді, практично виключається заплутування якірного ланцюга за лапи якоря.

Джерело

Как добраться к точке: 
Запоріжжя, вул. Глісерна,
0
Twoja ocena: Brak

Powrót do góry