Мініскульптура "Залікова книжка студента"

Portret użytkownika nevermirs
  • Теги:
    • Минискульптура,
    • Pomniki

Ocena: +4 / 1 participant / 0 zalecenia / (+0) (-0) jakość

  • UkrainaDniepropietrowski obwódДНІПРО (Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ)
Opis

29 грудня 2020 року пройшла урочиста церемонія відкриття мініскульптури «Залікова книжка студента».
На церемонії були присутні представники туристичної індустрії, засобів масової інформації, екскурсоводи, мешканці міста та студенти Дніпровських університетів.
Мініскульптуру відкрили заступник директора – начальник управління молоді, ПО та НПВ департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Дар’я Біла, ректор Університету митної справи та фінансів Дмитро Бочаров, співавторка проєкту та студентка УМСФ Анна Самойленко та автор проєкту «Відчуй Дніпро» Карен Агаджанян

Залікова книжка студента п’ята мініскульптура у Дніпрі, яка розташована на центральному вході Університету митної справи та фінансів, присвячена багатотисячній армії студентів нашого міста.

Залікова книжка (заліковка) - документ, в якому містяться записи про здачу студентом заліків, іспитів, захист курсових, випускних кваліфікаційних робіт, дипломних робіт, і дисертацій, а також виробничої практики.

Освіта – це початкова сходинка до реалізації свого потенціалу, а як правило освіту ми здобуваємо в студентські роки, тому саме цьому і присвячена заліковка.

джерело

 

Raporty
Portret użytkownika vv
3 Zdjęcia
vv
0
Twoja ocena: Brak

Powrót do góry