Мініскульптура "Марафонець Дніпра"

Portret użytkownika nevermirs
  • Теги:
    • Минискульптура,
    • Pomniki

Ocena: +7 / 2 uczestnicy / 0 zalecenia / (+0) (-0) jakość

  • UkrainaDniepropietrowski obwódДНІПРО (Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ)
Opis

25 грудня 2020 року пройшла урочиста церемонія відкриття мініскульптури «Марафонець Дніпра».
На церемонії були присутні представники туристичної індустрії, засобів масової інформації, екскурсоводи і мешканці міста.
Мініскульптуру відкрили президент Федерації легкої атлетики м. Дніпра та Дніпропетровської області Марина Філатова, начальник Управління спорту Дніпровської міської ради Олександр Осипов та автор проєкту «Відчуй Дніпро» Карен Агаджанян.

Для популяризації та пропаганди здорового способу життя, розвитку масового спорту та клубного руху, інтеграції України у світовий біговий марафонський рух, розвитку стратегії «Дніпро – спортивна столиця України», мотивування української аудиторії, допомоги в досягненні нею особистих і спортивних цілей, стимулювання росту спортивних досягнень у людей різних вікових груп в м. Дніпро проходять різноманітні забіги та марафони.

«Ми дуже радіємо, що такий символ бігового руху з’явився на набережній нашого міста. Таким чином ми нагадуємо людям, що піклуватися про своє здоров’я, займатися фізичною культурою та спортом – це найкращий внесок у своє майбутнє», – зазначила під час відкриття скульптури президент Федерації легкої атлетики м. Дніпра та Дніпропетровської області Марина Філатова.

джерело

 

Raporty
Portret użytkownika dombrovskii_a
2 Zdjęcia
dombrovskii_a
Portret użytkownika vv
3 Zdjęcia
vv
0
Twoja ocena: Brak

Powrót do góry